Afbeelding
Arjanneke van de Berg

Senia begint literaire leesclub in Zwolle

Algemeen

ASSENDORP - Op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, begint eind deze maand een nieuwe literaire leesclub in Zwolle.

Senia werkt samen met Stadkamer Zwolle. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op dinsdagmiddag 29 januari. Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de eerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om het lezen te stimuleren. “Deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten”, volgens Senia en Stadkamer. Een medewerker van Senia geeft uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend. Na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kan men ervoor kiezen om mee te doen.

Aanvang van de bijeenkomst is 14.00 uur in Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1a. Aanmelden kan via e-mail wilhelmien.kalter@senia.nl. Wie verhinderd is, maar wel belangstelling heeft, kan dit melden bij info@senia.nl. Dan wordt men op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl.

Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 2 mei, 15:42