Afbeelding
Eigen foto

Ontmoetingshuis Modern Devotie verhuist

Algemeen

BINNENSTAD - De pioniersplek Ontmoetingshuis Moderne Devotie houdt in juni nog twee bijzondere avonden. Daarna begint de vakantie.

Op dinsdagavond 4 juni maken bezoekers na de maaltijd in het Vliegende Paard aan de Voorstraat een devotiewandeling in hartje Zwolle. Na de devotietocht volgt voor liefhebbers een schrijfsessie in het Vliegende Paard. De initiatiefnemers van het ontmoetingshuis doen mee aan het project ‘De Nieuwe Zwolse Bijbel’. Ze schrijven diverse spreuken uit de Bijbel over. De schrijfsessie is van 18.30 tot 21.30 uur.

Op dinsdag 18 juni komen de bezoekers van het ontmoetingshuis van 17.15 tot 20.30 uur voor de eerste keer bijeen op hun nieuwe locatie: de onlangs gerenoveerde Theodorakapel aan de Theodorahof 20. Deze plek biedt weer nieuwe mogelijkheden voor viering, ontmoeting en bezinning. De bezoekers proberen er hun nieuwe programma uit. Belangstellenden dienen zich uiterlijk 11 juni aan te melden in verband met de nieuwe catering.

De kosten voor maaltijd, koffie en thee zijn 7,50 euro. Zie voor verdere informatie en aanmelding www.ontmoetingshuismodernedevotie.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 11 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50