Afbeelding
Eigen foto

Pascalle van Gogh is de nieuwe kinderdirecteur van Stadkamer

Algemeen

ASSENDORP - Wethouder Monique Schuttenbeld en directeur Astrid Vrolijk- de Mooij hebben Pascalle van Gogh woensdag benoemd tot de nieuwe kinderdirecteur van Stadkamer.

Onder het toeziend oog van haar trotse klasgenoten heeft Pascalle haar handtekening gezet op de oorkonde en de sjerp in ontvangst genomen. Pascalle is een jaar kinderdirecteur. Haar enthousiaste sollicitatiefilmpje, mooie boekverslag en uitgebreide motivatie tijdens het sollicitatiegesprek waren voor Schuttenbeld en Vrolijk aanleiding om voor Pascalle te kiezen. Pascalle: “Als je niet van lezen houdt, heb je gewoon het juiste boek nog niet gevonden. Ik wil graag kinderen helpen om het juiste boek te vinden.”

De kinderdirecteur heeft een divers takenpakket van activiteiten verzinnen en meehelpen bij het uitvoeren ervan, voorlezen tot reviews schrijven over de nieuwste boeken, maar natuurlijk ook veel lezen. Als dank krijgt de kinderdirecteur eeuwige roem en mag ze vier boeken uitkiezen bij een lokale boekhandel.

Wie op de hoogte wil blijven van de avonturen van kinderdirecteur Pascalle houdt de website van Stadkamer goed in de gaten: www.stadkamer.nl/kinderdirecteur.

Afbeelding