Afbeelding

De Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019 gaat van start

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december wordt de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 gekroond. De wethouders Economische Zaken en lokale ondernemersverenigingen van 21 gemeenten hebben de afgelopen jaren de winnaars voorgedragen.

ā€œDe verkiezing ā€˜Starter en Ondernemer van het Jaar regio Zwolleā€™ beloont Ć©cht ondernemerschap: ambitie, lef, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We zijn op zoek naar vrouwen en mannen met gutsā€, aldus de kersverse voorzitter Marius Nijland. Welke ondernemer is afgelopen jaar positief opgevallen? Welke ondernemer benut optimaal de marktkansen en is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid, is maatschappelijk betrokken en is zonder twijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2019 kan iedereen ondernemers uit de 21 gemeenten aandragen via de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of via Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl. Winnaars van de afgelopen jaren hebben volgens de organisatoren, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord. De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Johan van Marle, Martin van der Sluis, Lisa Heethaar, Gido FrĆ¼hling, onder aanvoering van juryvoorzitter Marius Nijland.

De verkiezing voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de vijftiende keer dat de verkiezing wordt gehouden. Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement is te vinden op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl.

Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Brandweer doneert duikapparatuur aan Stichting Waterlicht Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle Algemeen 21 uur geleden