Afbeelding
Arjan Alderliesten

Stadshagen sluit zomervakantie af met Stadshagenfestival

· leestijd 1 minuut Algemeen

STADSHAGEN - Na bijna twintig jaar is het Stadshagenfestival een traditie geworden. Stadshagen sluit zaterdag 24 augustus de zomervakantie af met een groots feest in het winkelcentrum en het Twistvlietpark. Gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

De festiviteiten beginnen om 10.00 uur met onder andere een braderie, het Jumbo Kinderplein met acht mega-attracties (inclusief begeleiding), een Mobstaclerun voor jong en oud en een BBQ-wedstrijd voor (semi-)professionele teams. Een nieuwe toevoeging dit jaar is het Duurzaamheidsplein waar informatie wordt gegeven over verschillende onderwerpen als Tiny Houses, Senshagen, Afvalcirculatie, een film van het Waterschap, plastic doppen en de Gripkar. Vanuit Travers is er een film die in samenwerking met jongeren is gemaakt.

Om 12.00 uur start het Prijzenfestival in de Wade waarbij bezoekers prijzen kunnen winnen, waaronder een helikoptervlucht boven Stadshagen of één minuut gratis winkelen bij AH Stadshagen of Jumbo Nagelmaeker. Deelname is gratis bij besteding van minimaal 5 euro in een van de winkels of de kramen van de braderie. Aan de zijde Belvédèrelaan is een Ibiza-plein met Ibiza-style kraampjes, een loungehoek, deejays in een retro VW-bus die loungemuziek spelen en de verkoop van snacks. Naast de feesttent in het Twistvlietpark komt een Foodplein waar bezoekers kunnen genieten van (gezonde) snacks, veelal van lokale ondernemers. Om 14.00 uur is er een Jongerenlounge met rapworkshops door Iwan in samenwerking met Fakkelteit.

De avond start met om 18.15 uur een kinderdisco voor kids van 0 tot 12 jaar, met Jamile. Het festival wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met een jongerenlounge en een feestavond met optredens van coverband LEAD en upcoming deejay Laurentius uit Stadshagen, die ook optrad tijdens het Bevrijdingsfestival dit jaar. Kijk voor het uitgebreide programma op www.winkelcentrumstadshagen.nl/stadshagenfestival2019. Na afloop worden foto’s van dit evenement op de Facebook-pagina gepubliceerd: www.facebook.com/wcstadshagen.

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 15 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.