Afbeelding
Eigen foto

Drie religies ontmoeten elkaar

Algemeen

ASSENDORP – Iedereen kan vanaf 9 september meepraten tijdens een serie bijeenkomsten in Stadkamer aan de Zeven Alleetjes waarbij mensen uit drie religies (joden, christenen en moslims) elkaar ontmoeten.

Joden, christenen en moslims ontmoeten elkaar rondom het thema ‘zorg voor elkaar’. Eén van hen begint de avond met een inleiding. Vanuit de persoonlijke ervaring wordt de relatie gelegd met de religie en vervolgens breder met de zorg in de maatschappij. Iedereen is welkom om te luisteren en inzichten te delen. De avonden staan onder begeleiding van Egbert van Veldhuizen. De werkgroep SLAG, Samen Leven Anders Geloven (SLAG) uit Zwolle heeft deze vier bijeenkomsten in samenwerking met Stadkamer en het Dominicanenklooster georganiseerd.

De bijeenkomsten zijn op maandag 9, 16, 23 en 30 september, elke keer om 19.00 uur. De toegang bedraagt 20 euro voor de hele serie. Aanmelden kan via https://www.kloosterzwolle.nl/programma/zorgen-voor-elkaar-in-drie-religies/tickets.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden