Afbeelding
Lisa Brown

Toonaangevende leiderschapscoach Hylke Faber geeft masterclass in boekhandel Waanders In de Broeren

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op 1 november zal er een interessant event plaatsvinden in Zwolle. Het gaat om een masterclass van de internationaal bekende leiderschapscoach Hylke Faber in één van de mooiste boekhandels van Nederland: Waanders In de Broeren.

Hylke Faber studeerde aan Nyenrode en Johns Hopkins University. Hij werkte jarenlang in New York als consultant in strategie-, organisatie- en cultuurontwikkeling, tot hij zichzelf tegenkwam en het roer omgooide. De lessen uit zijn eigen persoonlijke groei past hij nu toe als docent en internationaal leiderschapscoach. Zijn boek Tem de krokodil – Hoe je groeit door patronen die je klein houden los te laten is onlangs in het Nederlands verschenen bij uitgeverij Business Contact.

In zijn masterclasses in Amsterdam (uitverkocht) en Zwolle, leert Hylke Faber je onderscheid te maken tussen gedachten die voortkomen uit angst en wijze ingevingen. Hij laat zien in welke situaties je je laat leiden door je reptielenbrein, dat je onterecht wil beschermen in situaties waarin geen echt gevaar dreigt. Je reptielenbrein vervormt je kijk op de realiteit en is vaak een slechte adviseur. Hylke leert je hoe je zelf je beste adviseur kunt worden.

De masterclass is bedoeld voor mensen die willen leren luisteren naar de kant van henzelf die het beste met hen voor heeft. Voor hen die op een duurzame, burn-out vrije manier willen leven en werken; die veel willen bereiken, en met plezier en voldoening een bijdrage willen leveren aan hun wereld, in welke levensfase ze zich ook bevinden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de masterclass in Zwolle! De deuren gaan open om 12:30 en het programma duurt van 13:00 tot 15:00. Er is een borrel achteraf. De voertaal is Nederlands.

Ga voor kaartjes naar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-business-masterclass-met-hylke-faber-leiden-zonder-angst-73252334705

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden