Feestelijke start kaartverkoop Zwols Muziektheater

· leestijd 1 minuut Algemeen

Woensdagavond 31 oktober a.s. is door het Zwols Muziektheater, in aanwezigheid van de pers, de kaartverkoop voor de musical ‘’the Wiz’’ feestelijk ingeluid. De musical wordt op 17, 18 en 19 april 2020 uitgevoerd in theater Odeon in Zwolle.

Naast de start van de kaartverkoop en het voorstellen van de cast is ook de nieuwe website de lucht in gegaan en is er aandacht besteed aan het 85-jarig bestaan van het Zwols Muziektheater (voorheen het NZOV). Uiteraard moest er ook ‘’gewoon’’ gerepeteerd worden.

Het verhaal the Wiz, een vrolijke, swingende gezinsmusical, volgt in grote lijnen de verhaallijn van het boek dat aan de oorsprong van The Wiz ligt. Dorothy (Annelie Franken) raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de Wizard of Oz (Vera van Lierop) die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker (Jann Hogeboom) zonder verstand een Blikkenman (Anoejska Volkers)zonder hart en een Leeuw (Jeroen Nijhof) zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

The Wiz is een musical naar 'The Wonderful Wizard of Oz' van L. Frank Baum Verhaal van William F. Brown Muziek en liedteksten van Charlie Smalls. De Nederlandse vertaling is gemaakt door Martine Bijl.

Het Zwols Muziektheater is er wederom in geslaagd een mooie cast samen te stellen met veel rollen voor eigen leden.

Kaartjes zijn vanaf heden te reserveren via de nieuwe website van het Zwols Muziektheater: www.zwolsmuziektheater.nl. Reserveer snel uw kaartje en u bent verzekerd van een mooie plek! U kunt vanaf heden ook uw eigen plek kiezen via onze nieuwe website!