Afbeelding

Het CCC organiseert Open Huis op 18 januari

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op zaterdag 18 januari organiseert het Carolus Clusius College het jaarlijkse Open Huis. Van 09.30 ā€“ 13.30 uur zijn leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders van harte welkom om sfeer te proeven in de wereldschool. Leerlingen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten, kennismaken met CCC-leerlingen en docenten Ć©n al hun vragen stellen. Het Open Huis vindt plaats op de locatie van de school aan de Kamperweg 1 in Zwolle.

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor vmbo-tl, havo, atheneum en internationaal gymnasium Orfeo. De school biedt zowel regulier als tweetalig onderwijs.

Ook voor instroom havo/vwo 4
Leerlingen die volgend jaar naar havo 4 of vwo 4 gaan en hiervoor de overstap moeten maken naar een andere school, zijn ook van harte welkom tijdens het Open Huis. Er wordt voorlichting gegeven over de instroommogelijkheden, leerlingen kunnen sfeer proeven en deelnemen aan verschillende activiteiten.

Ontdek de wereld, ontdek het CCC
Op het CCC gaat er een wereld voor leerlingen open. Zij leren op eigen benen te staan, grenzen te verleggen, nieuwe gebieden en interesses te ontdekken. Er zijn allerlei activiteiten die met de wereld om ons heen te maken hebben, zowel in de lessen als daarbuiten. Dit kan tijdens de Wereldvakken waar leerlingen voor kunnen kiezen, (online) projecten met leerlingen uit andere landen, projectdagen, excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen. Zo krijgen leerlingen op het CCC meer dan een diploma. Ze worden opgeleid tot wereldburger!

Meer weten en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden voor het Open Huis op www.hetccc.nl.