Afbeelding
Shutterstock

Website plannen gebied Zwartewaterallee staat online

Algemeen

ZWOLLE – De projectgroep Zwartewaterallee heeft een nieuwe website met een visie voor de toekomst voor de Zwartewaterallee gelanceerd.

De gemeente Zwolle en de projectgroep hebben de plannen voor de toekomst van het gebied Zwartewaterallee vertaald in een gebiedsvisie. Er komen duizend tot 1.300 woningen. De visie is nu te lezen op de website www.zwartewateralleezwolle.nl.

Reactie

Op de website worden de plannen voor de Zwartewaterallee uitgebreid toegelicht en bewoners worden uitgenodigd om hun reactie te geven. Bezoekers kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief en er is ruimte om vragen te stellen over de visie. Tevens wordt de huisstijl op de website gepresenteerd.

Gesprek

De lancering van de website is een van de stappen die de projectgroep zet om belangstellenden bij de ontwikkelingen te betrekken. De volgende stap is om per project met bewoners in gesprek te gaan, persoonlijk of digitaal, om de stedenbouwkundige plannen verder uit te werken.

Plannen

De website is volgens de projectgroep interessant voor bewoners van de Aa-landen en Holtenbroek, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden. De initiatiefnemers en leden zijn: Jansen Vastgoed, Nijhuis Bouw, Explorius, Lenferink Vastgoed, Van Wijnen, RED Vastgoed en de Zwolse woningcorporaties deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden