Afbeelding
Foto: Eigen foto

Horeca in Zuid doet lekkers in een tasje voor thuis

Algemeen

ZWOLLE - Brasserie Het Hart van Zuid, restaurant China Palace en grandcafé Zuijdt slaan op zaterdag 21 november de handen ineen tijdens het eerste ‘drive thru diner’.

Op het parkeerterrein bij het winkelcentrum kan men tussen 17.00 en 20.00 uur een volledig driegangen menu plus speciaalbiertje of flesje wijn ophalen. Het menu bestaat per persoon uit twee garnalenkroketjes met cocktailsaus, babi pangang, foe yong hai en loempiaatjes met nasi en bami en een zoet dessert van cheesecake en een glutenvrije brownie. Daarbij komt een speciaalbiertje (blond of tripel) van de Zwolse brouwerij De Witte Leeuw of een flesje witte of rode wijn.

Missen

Initiatiefnemer Mignon Sickmann van Het Hart van Zuid: “Wij drieën bedienen grotendeels dezelfde groep gasten. Veel van hen willen graag helpen in deze lastige tijd. Nu de dagelijkse hectiek van het runnen van een horecazaak deels is weggevallen, ontstond tijd en gelegenheid om samen wat te organiseren. Zo zijn we weer even in beeld bij de mensen die we missen en die ons misschien ook missen.”

Geïnteresseerden moeten wel even reserveren. Dat kan via info@brasseriehethartvanzuid.nl of telefonisch: (038) 460 66 17. Ophalen gaat in tijdvakken van een half uur en vol is vol.