Afbeelding
Eigen foto

OV-ambassadeurs houden telefonische spreekuren

Algemeen

ZWOLLE - Vanwege de coronabesmettingen en de afgekondigde maatregelen zijn de maandelijkse Inloopspreekuren Openbaar Vervoer voor senioren geannuleerd. De OV-ambassadeurs hebben daarom al enige tijd een telefonisch ov-spreekuur ingesteld.

Mensen van 55 jaar en ouder die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer kunnen gebruikmaken van het telefonisch spreekuur. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen veilig en gemakkelijk met het openbaar vervoer kan reizen. Daarom geven de vrijwillige OV-ambassadeurs - zelf ook op leeftijd - uitleg over het reizen met trein en bus.

Korting

Wie wil weten hoe die een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt, kan een OV-ambassadeur bellen. Dat kan ook met vragen over de Coronamaatregelen in het OV of als men informatie wil over de verlenging van het abonnement, keuzedagen en/of wanneer men (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk is van het openbaar vervoer maar nog niet weet hoe het werkt.

Bellen kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (038) 303 70 10. Zie voor meer informatie www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50