Afbeelding
Foto: Eigen foto

Ladies’ Circle Zwolle doneert ruim 2.000 euro voor Hart voor Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE – Ladies’ Circle Zwolle heeft Stichting Hart voor Zwolle deze week een cheque ter waarde van 2.175 euro overhandigd. De club zamelde dit bedrag in met een wijn- en bieractie in samenwerking met Henri Bloem en Den Duyk. “Samen bestrijden we op deze manier de eenzaamheid.”

De verkoopactie leverde een totale omzet van 2.175 euro op. Het merendeel van de opbrengst kwam vanuit wijnliefhebbers. Stichting Hart voor Zwolle is enthousiast over de bijdrage: “We zijn verrast door het bedrag. Juist in deze tijd kunnen we dit heel goed gebruiken om veel mensen in Zwolle te helpen. Samen bestrijden we op deze manier de eenzaamheid en maken we Zwolle een nog mooiere stad, een stad waar we naar elkaar omzien”, zegt Eline Ploegman, teamleider van Stichting Hart voor Zwolle.

Samenwerking
Afgelopen maanden zamelde Ladies’ Circle Zwolle de benodigde financiële middelen in met een speciale wijnactie in samenwerking met diverse leveranciers: wijnkoperij Henri Bloem Zwolle en Zwolse bierbrouwerij Den Duyk stelden hun wijnen en bieren tegen inkoopprijzen beschikbaar, waardoor de verkoopprijzen hetzelfde bleven als in de winkel en er toch een flink bedrag bij elkaar werd gespaard voor het goede doel.

Tevreden

“Juist in deze tijd, waarin we elkaar door corona minder zien en kunnen opzoeken, is een stichting als Hart voor Zwolle extra belangrijk voor onze regio. We zijn blij dat wij aan de doelen van deze mooie stichting kunnen bijdragen en heel tevreden over het resultaat van de verkoopactie”, zegt Karin Larmené, voorzitter van Ladies’ Circle Zwolle.

Stichting Hart voor Zwolle
Hart voor Zwolle is een organisatie die enthousiaste jongeren verbindt aan kwetsbare, eenzame Zwollenaren. Dit jongerennetwerk heeft een samenleving voor ogen waarin mensen naar elkaar omzien. Zes jaar geleden is de stichting begonnen en er zijn nu al meer dan vijfhonderd jongeren die zich inzetten voor duizend stadsgenoten zoals; een dakloze, vluchteling, iemand met een beperking, eenzame jongere of eenzame oudere. Of het samen boodschappen doen is, als taalmaatje, een biljartje leggen, veel jongeren zetten zich inmiddels op allerlei plekken in voor hun stadsgenoten. Zo bouwen ze samen aan een stad van de toekomst waarin mensen naar elkaar omzien. Zie voor meer informatie https://www.stichtinghartvoorzwolle.nl.

Ladies’ Circle Zwolle
Ladies' Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto ‘Vriendschap en Service’ zetten zij zich in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen-activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim zeventig Circles met bijna duizend leden. Ladies’ Circle Zwolle bestaat uit veertien leden. Zie voor meer informatie: https://www.facebook.com/ladiescircle.zwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30