Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Carnaval in Sassendonk wordt gevierd ‘in je honk’

Algemeen

ZWOLLE - De organisatie van het Carnavalsconcert, Gastvrij Zwolle (HESZ) en diverse meewerkende organisaties hebben de handen ineengeslagen en brengen op zondag 14 februari carnaval in de huiskamer-honk.

Op deze dag kan iedereen vanaf 10.45 uur inklokken voor de warming-up zodat die ‘er helemaal in’ zit als het officiële - vier uur durende - programma om 11.11 uur begint. Normaal gesproken brengen vierders carnaval door in de stad. Zwolle wordt Sassendonk en ze gaat van café naar café, van plein naar plein en van straat naar straat. Dit jaar komt Sassendonk bij ze thuis, in hun eigen Honk. In de zelfgemaakte outfit of een boerenkiel met een blauw handje, biertje of frisje wordt er alsnog een gezamenlijk feestje gebouwd.

Muziek

De carnavalsvierders kunnen ‘Sassendonk in Beweging’ verwachten met Hetty en Gerritjan, muziek van onder meer Men in Music en Jonnie Holtenbroek, de top elf van de carnavalskrakers, dj's die ze doen hossen in hun woonkamer, interactieve Bingo met Ilse Horstman en nog veel meer. Blijf op de hoogte via Facebook Sassendonks Carnavalsconcert, Gastvrij Zwolle of www.gastvrijzwolle.nl. “Het programma wordt steeds leuker en uitgebreider”, beloven de organisatoren. “Ook wordt via deze kanalen binnenkort duidelijk hoe je met dit online evenement kan meedoen.”