Ton ter Bekke (l) ontvangt uit handen van voorzitter Rinke Beverwijk een bos bloemen en een kistje wijn.
Ton ter Bekke (l) ontvangt uit handen van voorzitter Rinke Beverwijk een bos bloemen en een kistje wijn. Foto: Eigen foto

Ton ter Bekke neemt afscheid van Ondernemersclub Marslanden

Algemeen

ZWOLLE – Ton ter Bekke is eind december na 32 jaar gestopt met zijn werkzaamheden voor de Ondernemers Club Marslanden (OCM). Voorzitter Rinke Beverwijk bedankte hem voor zijn inspanningen met een bos bloemen en een kistje wijn.

Ter Bekke was sinds 1978 eerst als bestuurslid en later in de functie van bestuurssecretaris betrokken bij de oprichting en ontwikkeling van de ondernemersvereniging van bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle. Hij heeft vorig jaar aangegeven te willen stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden. Eerder was hij ook al actief als bestuurssecretaris bij andere ondernemersverenigingen in Zwolle.

Samenwerking

Beverwijk prees Ter Bekke om zijn verbindende rol tussen de ondernemers en tussen overheidsorganisaties en de ondernemers. “Als oud-wethouder kent hij de gemeentelijke organisatie als geen ander en in de loop der jaren heeft hij gezorgd voor een goede samenwerking tussen de ambtenaren en de ondernemers. En voor onze club had hij alle stukken altijd keurig op orde en werkte hij zeer nauwgezet. Dat is ontzettend prettig voor een bestuur.”

Afscheid

Bij de eerstvolgende bijeenkomst, die wordt gehouden wanneer de leden elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, staat het bestuur uitgebreider stil bij de inzet van Ter Bekke voor de vereniging en kunnen de leden persoonlijk afscheid nemen. Binnen de geledingen van de OCM heeft het bestuur een nieuwe secretaris gevonden in de persoon van Richard Marissen. Hij is met zijn communicatiebureau Comma al tientallen jaren lid van de ondernemersvereniging en is nu namens het bestuur van de OCM contactpersoon voor (nieuwe) leden en externe organisaties.

Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43