Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zwolse Wandelvierdaagse wordt weer Home Edition

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse Wandel Verenigingen (ZWV) hebben ook voor dit jaar de Avond4daagse georganiseerd. Ook dit jaar wordt het, vanwege de coronacrisis, een Home Edition.

Dat betekent weer geen defilé of andere feestelijkheden. De Home Edition wordt, evenals vorig jaar, ondersteund door de Zwolse Wandel Verenigingen. De wandelaars kunnen dit keer eerder van start. Ze kunnen de vierdaagse naar wens lopen in de periode van 29 maart tot en met 30 juni.

De landelijke organisatie is in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (kWbn). Die zorgt ervoor dat de Zwolse Wandel Verenigingen de medailles ontvangen, die zij dan weer bezorgen aan het huisadres.

Richtlijnen

Deelnemers kunnen zich aanmelden via een algemeen inschrijfformulier op avondvierdaagse.nl. Ze wandelen in de genoemde periode vier dagen een afstand van 2,5, 5 of 10 kilometer. Deze vier dagen moeten binnen twee weken worden volbracht. De wandelaars moeten zich aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid houden. Door bij inschrijving akkoord te gaan met de deelnamevoorwaarden, verklaren zij zich aan de richtlijnen te houden,

Informatie

De ZWV hoopt dat, ook dit jaar, weer veel wandelaars zullen deelnemen aan dit evenement. Op de website avondvierdaagse.nl staat meer informatie.