Afbeelding
Foto: Eigen foto

Stadkamer heeft inloopspreekuur over belastingen

Algemeen

ZWOLLE – Bij Stadkamer is op de dinsdagmiddagen 6, 13 en 20 april van 14.00 tot 16.00 uur een gratis inloopspreekuur over belastingen.

Een deskundige, voormalig medewerker van de Belastingdienst, kan de meeste particuliere belastingvragen goed beantwoorden. De bedoeling is dat men daarna beter in staat is om binnenkort de belastingaangifte voor 2020 te doen. Dat kan tot 1 mei, tenzij men uitstel aanvraagt. Dat kan tot 8 mei.

Moeilijk

In het voorjaar is het voor veel mensen weer tijd voor de belastingaangifte. ze moeten gaan nadenken over de belasting en andere inkomstenvragen en het kan soms moeilijk zijn om de antwoorden hierop te vinden. Wat moet ik opgeven, wat niet en
voor welke aftrekposten kom ik in aanmerking? En hoe werkt dat precies met mijn DigiD?

Vragen

Wie er zelf niet uitkomt of gewoon meer zekerheid wil, kan op een van spreekuren langskomen. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Tijdens het inloopspreekuur kunnen vragen worden gesteld en daarnaast kan men worden geholpen met de voorbereiding van de aangifte en bij het aanvragen van een DigiD.

Het spreekuur is bij Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes. Wie liever telefonische hulp wil, kan tijdens het spreekuur bellen: (038) 425 72 42.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 28 mei, 08:27