Afbeelding
Foto: Eigen foto

Monique Bakker is geïnstalleerd als nieuw burgerraadslid

Algemeen

ZWOLLE - Monique Bakker is in Zwolle benoemd als burgerraadslid voor de VVD. Burgemeester Peter Snijders heeft haar maandag officieel geïnstalleerd.

Monique is geboren Zwollenaar, 34 jaar en woont in Zwolle-Zuid. In het dagelijks leven werkt ze als jurist bij de rechtbank Overijssel. Namens de fractie gaat zijn het woord voeren op de portefeuilles Onderwijs & Studentzaken, Armoede & Schulden en Gezondheid/GGD.

Beleidsmedewerker

“We zijn blij dat Monique als burgerraadslid gaat meedoen,” zegt fractievoorzitter Johran Willegers. “Zij is al een aantal jaar beleidsmedewerker binnen onze fractie. Het is fijn dat ze daarom direct goed mee kan draaien in het politieke fractiewerk.”

Studie

Monique neemt het stokje over van Noëll Taravati. Hij heeft zijn burgerraadlidmaatschap neergelegd. Noëll: “Ik heb de balans opgemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat de combinatie van mijn bedrijf en studie te weinig tijd overliet voor de inwoners van Zwolle.”

De fractie meldt dat ze alle begrip heeft voor de keuze van Noëll. Willegers: “We zijn dankbaar voor Noëll zijn bijdrage aan de fractie in de afgelopen maanden en zijn blij dat bij de partij betrokken blijft.”

Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden
De beide clubmannen Fred van Dam (links) en Hans de Groot (beiden staand) hopen op veel nieuwe aanmeldingen.
Veelzijdige Toerclub Swolland is hard toe aan nieuw fietsbloed Sport 16 uur geleden