Afbeelding
Foto: Eigen foto

Blauwvinger Energie houdt live webinar energiebesparing

Algemeen

ZWOLLE – ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar’, is het thema van het webinar dat Blauwvinger Energie voor woensdag 16 juni heeft georganiseerd. Deelname aan het webinar is gratis, er zijn echter slechts honderd plaatsen.

“Afgelopen winter en voorjaar kon het weer ouderwets koud zijn”, kijken de Zwollenaren achter Blauwvinger Energie terug. “Daardoor ervaren we weer wat meer het belang van een prettig wooncomfort, met stookkosten die niet de pan uit rijzen. Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. Maar hoe bereik je dat slim en betaalbaar?” Dat wordt besproken in het webinar. In één uur brengen de organisatoren hun toehoorders op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de nieuwe subsidies. Na afloop kunnen de deelnemers gebruikmaken van een gratis energieadviesgesprek thuis of online met de energieadviseur.

Wijkinitiatieven

Blauwvinger Energie bestaat uit een groep Zwollenaren die de energievoorziening van in de stad wil verduurzamen. “Dat doen we door samen energie te besparen en zoveel mogelijk lokaal op te wekken. Normaal zouden we informatieavonden in buurthuizen geven, samen met Zwolse wijkinitiatieven, maar door corona maken we er nu een online voorlichting van.” Meer informatie over de wijkinitiatieven is te vinden op https://blauwvingerenergie.nl/RRE-W.

Het webinar is te bekijken op 16 juni van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de volledige URL registratiepagina: https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-be-16-6 of verkort: https://bit.ly/3eEvuJP.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 1 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 20 uur geleden