Afbeelding
PR

Huygens Vocaal houdt audities voor nieuw seizoen

Algemeen

Komende weken houdt Huygens Vocaal Ensemble audities voor het nieuwe seizoen. Het werkt toe naar een drietal programma’s voor komend najaar.

Op 9 oktober wordt The Armed Man van Jenkins (koor en orkest) uitgevoerd in de grote kerk van Hattem. Begin november zijn er drie concerten met een programma waarin eigen werk van dirigent Hans Tijssen centraal staat. Tot slot geeft het ensemble in samenwerking met Vriendenconcerten Zuiderkerk Amsterdam een viertal concerten rondom de fameuze Misa Criolla. Deze laatste serie concerten wordt uitgevoerd samen met vrienden uit Argentinië en celliste Pamela Smits. De concerten zijn in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Naast de Misa Criolla  worden werken gezongen van Tavener en Gjeilo.  


Versterking

Huygens Vocaal is altijd op zoek naar goede stemmen in alle stemgroepen. Voor de komende projecten is versterking welkom van met name de sopraan- en tenorpartij. Wie kennis wil maken met HVE en in komende producties wil meezingen, kan zich aanmelden via de website www.huygensmusic.nl of contact opnemen met dirigent Hans Tijssen (06 308 444 29). Van de zangers wordt verwacht dat ze zelfstandig kunnen studeren.  De eerste repetities beginnen weer op maandag 30 augustus en zijn van 19.30 tot 22.00 uur in de Emmaüskerk in Hattem.