Afbeelding
Foto: Eigen foto

Vrijdag is de laatste editie van Night Skate Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - De laatste editie van de Night Skate Zwolle is dit jaar op vrijdag 17 september. “Tijdens de skate zal het wel snel schemerig en donker worden. De perfecte combinatie om zo echt het gevoel van een Night Skate te krijgen”, aldus de organisatie.

De Night Skate is geschikt voor iedereen: van kinderen vanaf twaalf jaar tot en met senioren. Om 19.30 uur vertrekt een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden. Onder begeleiding van verkeersregelaars en met gezellige muziek skaten de deelnemers naar Stadshagen om daar langs de mooiste plekjes te ‘crossen’. 

Licht

Zeer wenselijk tijdens deze avond, is het dragen van lichtjes, benadrukt de organisatie. “Niet alleen voor de veiligheid maar ook omdat het met veel licht een échte Night Skate zal worden. Dus haal wel alle verlichting uit de kast of schuur en zorg dat je verlicht in Park de Wezenlanden aankomt. Zo maken we er met z’n allen een lichtjesparade van skaters door Zwolle van. En voor degene die tijdens deze avond het tofst is verlicht, valt er iets te winnen.


Night Skate Zwolle wordt gehouden op vrijdag 17 september. De start is om 19.30 uur vanaf Park de Wezenlanden. Wegens de coronamaatregelen is inschrijven verplicht. Dit kan via de website www.nightskatezwolle.nl/inschrijven.

Wie wil meedoen maar geen skates heeft, geen probleem. Fietsenwinkel Lindenholz is aanwezig op locatie en stelt skates en helmen beschikbaar. Veiligheid staat voorop, dus is een helm verplicht tijdens de Night Skate.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden