Afbeelding
Foto: VVN

Workshops om veilig te blijven fietsen voor senioren

Algemeen

Zwolle - Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt in september workshops ‘Het Nieuwe Fietsen` voor mensen van 65 jaar en ouder. Dat gebeurt woensdag 1 september van 9.30 tot 12.00 uur in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 en woensdag 29 september ook van 9.30 tot 12.00 uur in wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan 2.

In de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’ delen deelnemers ervaringen met elkaar en geeft de adviseur van VVN tips en adviezen hoe je veilig en gezond kunt blijven fietsen. Aan de hand van informatieve filmpjes, foto’s en stellingen komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe ga ik om met anderen op het fietspad? Hoe kan ik veilig fietsen op een druk fietspad? Hoe zorg ik dat ik in conditie blijf om goed te fietsen? Wat moet ik weten over van de fiets of een e-bike? Deelname is gratis. 

Aanmelden voor de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’ kan via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Zwolle SIO of Zwolle Holtenbroek. Vermeld in de e-mail naam, geboortejaar en telefoonnummer. 

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02