Afbeelding

Herstart Koffieconcerten bij Waanders

Algemeen

Zwolle - Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Maandagochtend 12 juli opent de Zeister pianist ook in Zwolle een nieuwe serie koffieconcerten.

Iedereen is vanaf 10:00 uur hartelijk welkom bij Waanders In de Broeren. Deze prachtige kerk met boekhandel en brasserie is een ideale plek om de week goed te beginnen. Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken. Vanaf 10:30 uur geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

De serie start maandagochtend 12 juli met een muzikale reis door Scandinavië. Wouter laat u graag Griegs mooiste melodieën horen. En samen met fluitiste Daniëlle van Laar trakteert hij u op onder andere de Peer Gynt Suite. Verstilling is er met muziek van Arvo Pärt. En Wouter sluit af met een virtuoze pianobewerking van Finlandia!

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te stimuleren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kunt u maandagochtend 12 juli niet? Geen nood: komend half jaar is het elke tweede maandagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt. De toegang tot het concert is € 17,50 inclusief koffie of cappuccino vooraf. Het concert begint om 10:30u en duurt ongeveer een uur. Tickets zijn te koop via www.koffieconcerten.nl

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 15 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.