Voor de Zomersportdagen zoekt Leliya Sportservice enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen.
Voor de Zomersportdagen zoekt Leliya Sportservice enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen.

ZwolleDoet: van coördinator Basiliekwacht tot Zomersportdagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Wie op zoek is naar ondersteuning, iets wil doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden zoekt voor coronaproof vrijwilligerswerk kan mailen naar info@zwolledoet.nl of bellen met 038 - 422 5200. 

Gezelschap

Voor één van de bewoners met een lichte vorm van dementie die een Turkse achtergrond heeft, zoekt het Zonnehuis iemand die op bezoek wil komen voor gezelschap. Dit kan door een leuk gesprekje te voeren en met mooi weer even naar buiten te gaan. In overleg met de familie kan de frequentie worden afgesproken. 

Reageer op deze vacature via www.zwolledoet.nl/turkssprekendevrijwilliger of 038 - 422 5200. 

Buurten bij een zorginstelling

Vrijwilligers van ‘Buurten bij een Zorginstelling’ van Stichting Present Zwolle ondernemen dan sociale activiteiten (samen wandelen of spelletjes doen) en praktische activiteiten (onderhoud van tuintjes of andere klussen met/voor de bewoners) voor mensen in een zorginstelling. De vrijwilligers gaan met een groep regelmatig op bezoek bij mensen die verblijven in die zorginstellingen.

Wie mee wil doen kan reageren via www.zwolledoet.nl/buurtenbijzorginstelling of 038 - 422 5200. 

Coördinator/secretaris Onze Lieve Vrouwebasiliek

Voor de Basiliekwachten van de Onze Lieve Vrouwebasiliek wordt een secretaris en coördinator gezocht. Deze houdt zich bezig met het bevorderen van een goede samenwerking binnen en buiten het team van de Basiliekwacht, het uitvoeren van secretariële werkzaamheden en het reserveren en adviseren van grotere groepen die een rondleiding willen met gids in de basiliek.

Reageer op deze vacature via www.zwolledoet.nl/basiliekwacht of 038 - 422 5200. 

Begeleiders Zomersportdagen

Voor de Zomersportdagen zoekt Leliya Sportservice enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen bij het begeleiden van sport- en spelactiviteiten voor kinderen. De sportdagen zijn in de zomervakantie op elke dinsdag in Holtenbroek en elke woensdag in Stadshagen. Er wordt gezocht naar studenten (Recreatie/Sport en Bewegen/CALO), activiteitenbegeleiders en vrijwilligers die kunnen schminken. 

Reageer op de vacature via www.zwolledoet.nl/zomersport of bel 038 - 422 5200.