PEC Zwolle feestdagenpakket voor alleenstaande ouderen

Algemeen

Zwolle - PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagenpakket. De pakketten zijn bedoeld voor alleenstaande ouderen die nog op zichzelf wonen. Iemand aanmelden kan tot maandag 13 december.

De actei is weer opgezet met Schuttelaar Wijnen & Geschenken. Met in achtneming van de coronamaatregelen gaat PEC Zwolle United in de laatste week van 2021 op pad om ouderen te verrassen met een mooi feestdagenpakket. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de wijde regio. 

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien we opnieuw veel aanmeldingen verwachten.

Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.