Afbeelding
Foto: Eigen foto

Rotary Zwolle-Noord helpt Zomerfeest voor Zwolse minimagezinnen

Algemeen

ZWOLLE - Rotary Zwolle-Noord heeft een cheque van 2.300 euro overhandigd aan Stichting Kind in Beeld. De Rotary Zwolle-Noord in december bij elkaar gebracht door een oliebollenactie en een kerstbingo. Het geld wordt besteed aan Hét Grote Zomerfeest op woensdag 29 juni.

Hét Grote Zomerfeest wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Deze keer zal het zomerspektakel plaats vinden bij Atelier Tink aan de Luttekeweg.. Tweehonderd kinderen en ouders uit Zwolse minimagezinnen kunnen dan meedoen aan allerlei leuke activiteiten, zoals schilderen, schminken, voorlezen en spelen in hooischuur. Er zijn clowns, er kan geproefd worden van taarten en de kinderen kunnen in een grote vuurkorf marshmallows roosteren. Door IJssalon Talamini wordt een ijscokar vol ijs gedoneerd.

“We zochten afgelopen jaar een goed doel in Zwolle waar we een duurzame samenwerking mee aan konden gaan”, zegt Thea Reuvekamp van de Rotary Zwolle-Noord. “Deze hebben we gevonden in Stichting Kind in Beeld. We kwamen er al snel uit om samen Hét Grote Zomerfeest dit jaar te organiseren, maar dat daar nog wel extra budget voor nodig was. Samen met de Stadsbakker en onze leden hebben we een oliebollenactie opgezet en daarnaast nog een kerstbingo georganiseerd. Al met al leverde dit een aanzienlijk bedrag op, waardoor we vele kinderen een plezierige en zomerse dag kunnen bezorgen.”

Wie een financiële bijdrage wil leveren en er zo voor zorgen dat kinderen uit Zwolse minima-gezinnen plezierige activiteiten kunnen beleven, kan een bedrag storten op rekening: NL91 RABO 0305 2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. 

Meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden