Afbeelding
Eigen foto

Nieuw in Zwolle: Show de Knetter Festival

Algemeen

ZWOLLE - Een nieuw festival in Zwolle: Show de Knetter. Het wordt zaterdag 9 juli gehouden aan de Grote Voort 10. Op het festival krijgen bekende en amateurmuzikanten een podium. Zwolle Presents sluit er het schooljaar af.

Het Show de Knetter Festival wordt georganiseerd door de stichting Zwolle Presents. Zwolle Presents wil een podium aanbieden voor jonge artiesten met een passie voor muziek. In voorgaande jaren heeft Zwolle Presents meerdere optredens georganiseerd waarbij jonge muzikanten de kans kregen om ervaring op te doen in de spotlights.

Het Show de Knetter Festival biedt ook een podium voor jong muzikaal talent. Hierbij krijgen amateurmuzikanten de kans om podiumervaring op te doen en een fanbase op te bouwen. Dit is de kans om op te treden naast professionele artiesten. Het festival biedt een veilige omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling.

Er komen drie podia waar de hele dag door diverse optredens te zien zijn. Op het terrein worden muziekworkshops gegeven en bezoekers kunnen instrumenten uitproberen. Er komt ook een fotostudio waar bezoekers met hun instrument gefotografeerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden en is er klein vermaak, zoals een springkussen, schminken en een grabbelton.

De ticketverkoop van het Show de Knetter Festival is van start gegaan. De tickets zijn online verkrijgbaar voor 9,50 euro. Tickets aan de deur zijn 12 euro. De tickets zijn online verkrijgbaar via www.showdeknetter.nl.