Afbeelding
Foto: Jeroen Keep

Voorlichtingsavond op 21 juni bij Zone.college

Algemeen

ZWOLLE - Zone.college houdt dinsdag 21 juni een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector.  

Op deze avond zijn tussen 18.00 tot 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. Op de locatie aan de Koggelaan in Zwolle wordt ook een presentatie gegeven over de VHG branche-opleiding. Deze opleiding is voor aankomende hoveniers.

Aanmelden via www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Zwolle zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen, zoals de hippische opleidingen, Teelt & technologie, Green design of Geo, data & design.

Over Zone.college Zone.college is met acht locaties, ruim negenhonderd medewerkers en meer dan zevenduizend leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.