Afbeelding
Eigen foto

Studenten Zone.college helpen mee bij opbouw Floriade

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Studenten Green design en Groene retail (nieuwe naam voor Groene detailhandel) van Zone.college helpen deze week mee aan de opbouw van de Floriade. De wereldtuinbouwtentoonstelling die sinds 1960 eens in de tien jaar gehouden wordt, is dit jaar in Almere.

De studenten leveren een bijdrage aan de inrichting van groene stands en ruimtes. Maar kunnen zich ook verwonderen over hoe de groene wereld in elkaar zit op het gebied van innovatie, duurzaamheid, cradle-to-cradle, trends, food en design.

De studenten helpen bij de inrichting van de Belevingskas. Heleen Valstar is de hoofdarrangeur van de Belevingskas op de Floriade. Zij is verantwoordelijk voor het ontwerp, de organisatie, de regie, de invulling en de realisatie van de Belevingskas, die het thema ‘Green Love’ heeft. Daarbij werkt Heleen Valstar nauw samen met het Floriade-Tuinbouwteam en de deelnemers van Floriade.


Eigen foto

De Belevingskas gaat deel uitmaken van het kascomplex The Green House op de Expo en het wordt een zinnenprikkelende ontmoetingsplek voor zakelijk bezoek en consumentenbezoek. “Mijn ambitie is om in de Belevingskas een show te creëren die geweldig, mooi, inspirerend, educatief en interactief is. Bezoekers zullen worden verrast door kennis, ideeën en activiteiten. Als bezoekers Als bezoekers de kas binnenkomen, voelt het als een andere wereld, waar je je gezond en gelukkig voelt. Alsof je op vakantie bent. Voor de bezoekers van Floriade Expo 2022 zal de Belevingskas een onvergetelijke ervaring zijn”, aldus Heleen Valstar.


Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 met als thema ‘Growing Green Cities’. In het 60 hectare grote Floriade-park ontdek je groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden