Afbeelding
Foto: Ab Kasper

Muziek met een Plus begint aan een nieuw seizoen

Algemeen

ZWOLLE - Het nieuwe seizoenprogramma van Stichting Muziek met een Plus in 2022-2023 is af. Het staat in het seizoenprogrammaboekje en past goed bij de actualiteit.

In het nieuwe seizoen 2022-2023, van september 2022 tot en met mei 2023, zijn er weer acht concerten. De concerten worden gegeven op de zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in het zalencentrum van de Hoofdhof aan de Kerkweg 26 in Zwolle (Berkum). Het zijn heel gevarieerde concerten gegeven door uiteenlopende muziekgezelschappen uit Zwolle en daarbuiten, zoals het Zwols Collectief, het gezelschap van Wouter Harbers en het Sallands Bachkoor.

De concerten sluiten verrassend goed aan op de actualiteit. In het concert van 9 oktober staat water centraal en in dat van 12 februari 2023 het leven van Rachmaninov en vluchtelingen uit Rusland. Verder dit seizoen concerten met muziek van Pergolesi en Bach maar ook van Ramses Shaffy en Abba, jazz - en dansmuziek. 

Veel bezoekers komen niet alleen voor de muziek, maar ook voor een moment van ontmoeting onder het genot van koffie, thee of een drankje. En daar is ruimschoots gelegenheid voor.

Het programma heet Muziek met een Plus. De organisatie daagt de musici uit om aan hun optreden een extra element, de ‘Plus’ mee te geven. Dit mag volledig naar eigen keuze; beeld, drama, mime of interactie met het publiek. Alles mag. Elke keer levert dit een aangename verrassing op.

Op www.muziekmeteenplus.nl staat het nieuwe seizoenprogramma. Daar zijn ook kaarten te bestellen. Het nieuwe seizoenprogrammaboekje 2022-2023 is ook te bestellen door een mailtje te sturen naar muziekmeteenplus@gmail.com