Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sauna Swoll viert 50 jarig jubileum

Algemeen

Sauna Swoll bestaat 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom wordt op 30 september, 1 oktober en 2 oktober groots uitgepakt met toffe acties, leuke prijzen, bijzondere opgietingen, speciale actiemassages, gratis goodies en nog vééél meer! 

Zo stappen wij tijdens ons jubileum even in de schoenen van Oprah Winfrey en krijgt iedereen een gratis kopje koffie/thee en een gebakje, kun je meeloten voor 100 procent korting op je hele reservering en krijg je natuurlijk een cadeautje mee naar huis. 

Daarnaast hebben wij alle dagen tot de rand toe gevuld met speciale opgietingen. Van ‘De IJstijd tot ‘Oktoberfest’ en van ‘Berkentakken’ tot ‘Die Hard’, allerlei opgietingen komen voorbij! 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je uit 17(!) verschillende soorten actiemassages kiezen. Deze duren allemaal 20 minuten en worden aangeboden voor slechts €23,95. Eigenlijk is het te veel om op te noemen! Kijk daarom op onze website voor een volledig overzicht (www.saunaswoll.nl/sauna-swoll-50-jaar). 

Als je nog nooit bij ons bent geweest, zijn dit een uitstekende dagen om langs te komen. Sauna Swoll is een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles! Al vanaf een warm welkom bij de receptie is de persoonlijke aandacht voelbaar. Wij combineren warme gastvrijheid met alle faciliteiten van een moderne sauna. We zetten ons in om een saunabezoek voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt! 

Ben jij ook enthousiast geworden van dit alles? Dan raden wij aan alvast te reserveren! Staat het getal ‘50’ in je reserverings-ID? Dan win je ook nog eens een cadeaubon! Waar wacht je op?

Sauna Swoll
Heinoseweg 26
8026 PD Zwolle
Tel. 0529-401 638
www.saunaswoll.nl

Wim Mossel