Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jaarlijkse oliebollen drive-thru bij IntermeZZo

Algemeen

ZWOLLE - Veilig en snel de lekkerste oliebollen kopen met de opbrengst voor het goede doel? Dat kan! Op 30 en 31 december is er op het terrein van IntermeZZo, het Zwolse centrum voor mensen met en na kanker, een ludieke oliebollen drive-thru. De Zwolse Stadsbakker bakt de kwaliteitsbollen en appelbeignets. Ze zijn via de website te bestellen en op afspraak met de auto of de fiets af te halen IntermeZZo.

Al twee jaar in successie organiseerde de Zwolse stichting Bike-4life de oliebollen drive-tru voor en bij IntermeZZo. Dat was een enorm succes. Er werden duizenden bollen verkocht en beide jaren bleef er onder de streep voor IntermeZZo, als goede doel, zo’n 4.000 euro over. Bike-4life heeft de goedlopende actie overgedragen en nu neemt team IntermeZZo de organisatie zelf ter hand met hulp van vele vrijwilligers.

Stadsbakker Arend Kisteman heeft ook dit jaar zijn medewerking weer van harte toegezegd. In het hele land zijn zijn oliebollen befaamd. Dat leidde al tot een hoge notering in het Algemeen Dagblad. Er ontstonden voorgaande jaren in het centrum voor de bakkerij enorme wachtrijen op oudejaarsdag. Daarom bakt hij oliebollen niet meer in de binnenstad, maar op een aparte locatie in Hattem. IntermeZZo is Arend zeer erkentelijk dat hij, ondanks zijn eigen drukte, weer meewerkt.

Op het grote plein vóór de locatie van IntermeZZo wordt het weer een sfeervolle happening met winterse gezelligheid en muziek. Bij het afhalen hoef je de auto niet uit, je hoeft niet in een lange rij te wachten. Tevoren bestellen kan vanaf nu via de website: www.intermezzo-zwolle.nl Bij de bestelling moeten de dag en het tijdstip van afhalen worden vermeld. Locatie: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 13 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 18 uur geleden