Corine den Hollander, manager IntermeZZo, Wim Brink van Bike-4life, de Zwolse Stadsbakker Arend Kisteman.
Corine den Hollander, manager IntermeZZo, Wim Brink van Bike-4life, de Zwolse Stadsbakker Arend Kisteman. Foto: Eigen foto

Bike-4life en IntermeZZo organiseren oliebollen Drive-Thru

Algemeen

ZWOLLE - Veilig de lekkerste oliebollen kopen met de opbrengst voor het goede doel? Dat kan op 30 en 31 december. Stichting Bike-4life en IntermeZZo hebben voor deze dagen op het terrein van Nazorgcentrum IntermeZZo een ludieke oliebollen drive-thru georganiseerd.

Net als vorig jaar bakt de Zwolse Stadsbakker de kwaliteitsbollen en appelbeignets. Ze zijn op afspraak met de auto of de fiets af te halen bij IntermeZZo. Het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten heeft flink last van inkomstendaling omdat vanwege de coronamaatregelen veel acties en activiteiten niet zijn doorgegaan, vaak al voor de tweede keer. IntermeZZo is een ANBI-stichting en als vrijwilligersorganisatie voor de financiën aangewezen op sponsoring en acties. 

Herhaling

Vorig jaar organiseerde Bike-4life voor het eerst de oliebollenactie en dat was een enorm succes. Niet alleen de happening met winterse gezelligheid, muziek en een warm drankje, maar ook de royale opbrengst van ruim 4.000 euro. De mensen van Bike-4life namen opnieuw initiatief en ook Stadsbakker Arend Kisteman werkt weer van harte mee. Vrijwilligers van IntermeZZo zorgen voor de gastvrijheid bij de drive-thru.

Bestellen

Vooraf bestellen, is nodig. Dit kan vanaf nu via de website: www.intermezzo-zwolle.nl. De bestelbutton is niet te missen. Oliebollen kosten 10 euro per tien stuks, met of zonder vulling. Nieuw dit jaar is dat er ook appelbeignets te koop zijn. Bij de bestelling moet het tijdstip van afhalen worden vermeld. Er zijn mogelijkheden op 30 december tussen 14.00 en 20.00 uur en op 31 december tussen 08.00 en 12.00 uur. Het nazorgcentrum is gevestigd aan de Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Afbeelding
Hoe deden de Zwolse amateurvoetbalclubs het dit seizoen? Sport 31 mei, 16:34
Afbeelding
Tussenland intiem feest van theater, rootsmuziek en storytelling Algemeen 31 mei, 15:35
Afbeelding
ZAC-aanvalster Alieke Kale kijkt tevreden terug, maar wil meer Sport 31 mei, 14:35