Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Inloopspreekuur ‘Ervaar het Openbaar Vervoer in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - In Wijkcentrum De Pol aan de Gelijkheid 1 wordt op woensdag 1 maart het inloopspreekuur ‘Ervaar het Openbaar Vervoer in Zwolle’ gehouden. Het inloopspreekuur duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

Het is winter en dat betekent kortere dagen. Sommige mensen stappen liever niet in de auto als het schemerig begint te worden of als het al donker is. Het openbaar vervoer kan dat een goede optie zijn. 

OV-ambassadeurs kunnen hierbij helpen, ook wanneer mensen al een behoorlijke tijd niet met het openbaar vervoer hebben gereisd. Tijdens het inloopspreekuur op woensdag 1 maart kunnen vragen worden gesteld over het reizen met trein, bus of haltetaxi aan een OV-ambassadeur. Dat zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. 

Mensen die de voorkeur geven aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur kunnen contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.??Maandag- tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur ?en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Meer informatie via www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16