Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Tegenlicht in de stad: Weet jij wat er op je bord ligt?

Algemeen

ZWOLLE - In Stadkamer Centrum vindt op dinsdag 14 maart de tweede avond plaats van het programma Tegenlicht in de Stad. Dit keer luidt de titel ‘Weet jij wat er op je bord ligt’? Het programma Tegenlicht is een samenwerking tussen Stadkamer en Club Cele.

Kunnen we onze gemeenschap voorzien van genoeg voedsel als alleen producenten uit de regio onze monden zouden voeden? Wat is er allemaal mogelijk met grondstoffen uit de regio? Moeten we onze steden en dorpen anders inrichten? Vier lokale organisaties en de bezoekers gaan hierover in gesprek tijdens de tweede editie van Tegenlicht in de Stad.

In het nieuwe programma Tegenlicht in de Stad! willen Stadkamer en Club Cele Zwolle weer in beweging zetten. Deze tweede avond wordt het gesprek aangegaan met Otto Veerman van Voedselbos Zwolle, Maaike Baack van Tuin Salland, Joke Wierenga van Tuinderij Spoolderberg en de directeur van Odin bio-supermarkten over hun visie, hun dromen op het gebied van voedsel en voedselproductie. Wat is de invloed van de pandemie hierop en wat kunnen we hiervan leren?

De inloop is vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, maar belangstellenden dienen wel vooraf een ticket te reserveren via stadkamer.nl/agenda.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16