Afbeelding
Foto: Aangeleverd

OpenDeurDienst in de Sionskerk

Algemeen

ZWOLLE - In de Sionskerk wordt op zondag 16 april weer een opendeurdienst gehouden. Doel van deze dienst is om iedereen kennis te laten maken met de ‘blijde boodschap’. Een opendeurdienst is een laagdrempelige dienst, dus ook geschikt voor mensen die weinig of niet bekend zijn met de kerk. 

Tijdens de OpenDeurDienst is er veel muziek en zang en een korte overdenking, lezing en gedicht. De dienst is bedoeld als hartverwarmend en waar iedereen zich geliefd mag voelen. De overdenking deze avond zal in handen zijn van ds. Hans van Ark uit Heerde. Hij geeft een uiteenzetting van het gekozen thema; Opstandig of opgewekt? Het koor Double Four uit Hattem zorgt voor muzikale medewerking zorgen en organist is Gert Hendriks.

Dubbel Four is een dubbel mannenkwartet uit Hattem wat hoofdzakelijk a-capella en vierstemmig geestelijke muziek zingt. Als vriendengroep beleven de leden van Dubbel Four samen met hun thuisfront heel veel plezier in het zingen, optreden en samen zijn.

De dienst start om 19.00 uur. Het voorzingen begint om 18.45 uur. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Dahliastekkenverkoop op 25 mei bij Rondom de Peperbus; maar liefst 65 soorten Algemeen 24 mei, 16:00
Afbeelding
Brand in frituurpan zorgt voor flink wat schade in keuken bij restaurant Silk Sushi & Asian Dining Algemeen 24 mei, 14:29
Relámpago Trio
Student zet eigen festival op Nieuws Ingezonden 24 mei, 14:26