Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kamerkoor Convocaal start project ā€˜Verborgen schattenā€™

Algemeen

ZWOLLE - Kamerkoor Convocaal start binnenkort met het project ā€˜Verborgen schattenā€™. Op woensdag 7 juni is er een kennismakingsavond.

In vijftien wekelijkse repetities op de woensdagavond en Ć©Ć©n repetitiedag op een zaterdag in oktober worden twaalf prachtige en verrassende liederen ingestudeerd die vrijwel onbekend zijn gebleven en daarom bijna nooit uitgevoerd.

 Met onder andere composities van Ronald van Baekel, Lajos Bardos, Ryutaro Ikeda en Daniel Elder. In het najaar wordt er mee opgetreden tijdens Open Monumentendag. Het project wordt afgesloten met een eindconcert begin november in Zwolle. 

Deelname aan dit project is open voor alle zangers met enige koorervaring die bereid zijn thuis hun partij in te studeren (midi-files zijn beschikbaar). 

De kosten bedragen 95 euro (korting voor mensen met een minimuminkomen). Repetities zijn op woensdagen vanaf 14 juni tot en met 1 november met uitzondering van de schoolvakantie.

Op woensdag 7 juni is er vanaf 19.30 uur een kennismakingsavond in Domusica aan de Radewijnstraat 10, Zwolle. Graag vooraf aanmelden op info@convocaal.nl. Voor vragen of bij verhindering voor de kennismakingsavond kunnen mensen contact opnemen via info@convocaal.nl . Of bel met Chris via 06 1505 1525.

Gerard Meijeringh

Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 21 uur geleden