Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jett Rebel maakt mysterieuze show in Hedon bekend!

Algemeen

ZWOLLE - De bekende zanger/gitarist Jett Rebel geeft op donderdag 7 december een optreden in Hedon. Wat er precies die dag gaat gebeuren in de Grote Zaal van Hedon blijft een beetje mysterieus. De artiest laat weten dat hij alles uit de kast gaat halen om je de avond van je leven te bezorgen! De kaartverkoop voor dit optreden in Hedon is begonnen via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle. 

Jett Rebel plaatst deze week een mysterieus bericht op zijn social media: ā€œCan You Keep A Secret?ā€. Het blijkt te gaan om zijn nieuwe tour die voor het najaar in de planning staat maar nu al in de verkoop is. Hij geeft aan dat dit een bijzondere tour gaat worden en dat hij tijdens de show alles uit de kat gaat halen om je de avond van je leven te bezorgen. 


De laatste jaren gaf Jett Rebel regelmatig uitverkochte optredens in Hedon. Afgelopen najaar speelde hij nog een kleine tour in een driemansbezetting in de ramvolle Kleine Zaal van Hedon. Voor deze show kiest hij weer voor de Grote Zaal van Hedon zodat de vele fans van Jett Rebel het optreden kunnen bijwonen. Jett Rebel gaf de laatste jaren regelmatig optredens in De Wereld Draait Door en op festivals als Pinkpop, Dauwpop en Bevrijdingsfestival Overijssel. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle is inmiddels van start gegaan.

Gerard Meijeringh