Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Rapper Snelle 2 maart in Hedon

Algemeen

ZWOLLE - De populaire Nederlandse rapper Snelle & De Lieve Jongens Band komt op donderdag 2 maart voor een optreden naar Hedon in Zwolle. De kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Het concert is onderdeel van de concertreeks Hedon 50 Jaar waarmee Hedon tijdens hun jubileumjaar een aantal speciale artiesten terug naar hun podium haalt. Snelle heeft een rijke geschiedenis in Zwolle en heeft al regelmatig optredens gegeven in Hedon en tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel. Het hele jaar door staan er in het kader van Hedon 50 Jaar speciale optredens op het programma. Van artiesten waar Hedon een speciale band mee of een hechte geschiedenis hebben. 

De geschiedenis van Zwolle en Snelle is er eentje waar het poppodium trots op is. Van de Grote en Kleine Zaal in Hedon platspelen tot een weergaloze show tijdens de Bruisweken. Ook uniek: Snelle speelde tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel op zowel het Sena, Abbott en hoofdpodium, kortom gedurende alle fases in zijn prachtige carrière kon je hem wel een keer in Zwolle bewonderen. 

De muzikale successen van Snelle & De Lieve Jongens Band zijn ook indrukwekkend: van het prille begin met Scars tot Blijven Slapen samen met MAAN, er daartussen alleen maar grote hits waarvan meerdere op nummer 1 in de Top 40. Snelle wist Edisons te winnen, kreeg met Zonder Jas Naar Buiten een eigen documentaire op Netflix, is prominent lid van het succesvolle collectief The Streamers en scoort op televisie als presentator.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 10 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 11 uur geleden