Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jungheimercafé blij met tweede seizoen

Algemeen

ZWOLLE - Begin oktober begint het Jungheimercafé aan het nieuw seizoen. De eerste bijeenkomst is op 3 oktober. Het Jungheimercafé vindt plaats in de achterzaal van de Belgische Keizer aan de Melkmarkt. 

Het Jungheimercafé is een ontmoetingsplaats in een echt café: De Belgische Keizer. ?Hier ontmoeten  jonge mensen met een vorm van Dementie elkaar. De doelgroep is namelijk  jonger dan 65 jaar.  Vaak wordt het café bezocht samen met iemand uit de directe omgeving.? Tijdens de eerste bijeenkomst op 3 oktober gaan de aanwezigen in gesprek over wat te doen als je zaken bijtijds wilt regelen. “Bijvoorbeeld hoe regel ik mijn financiën als ik dat zelf niet meer of niet goed meer kan? Of hoe kijk ik aan tegen medische beslissingen die ik in de toekomst misschien wel of niet zou willen nemen. Vragen waarover we ook met notaris De Boer in gesprek gaan”, zo laat de organisatie van het Jungheimercafé weten. 

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur. De zaal gaat open vanaf circa 19.15 uur. Koffie en thee gratis.? ?

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Workshop 'Stralend jezelf zijn' op 27 januari in Zwolle Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43
Afbeelding
Nieuwjaarbijeenkomst gemeente Zwolle op dinsdag 2 januari Algemeen 1 dec., 11:35