Afbeelding
Foto: Gerrit Pots

Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt ledenbijeenkomst

Algemeen

ZWOLLE - Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt op maandag 9 oktober weer haar maandelijkse ledenbijeenkomst. Op deze avond een presentatie van een rondgang langs enkele van de leden van de vereniging. Deze presentatie is voor allen toegankelijk. 

Bij de presentatie wordt aan de hand van foto’s ter lering en vermaak veel aandacht besteed aan inrichting, techniek en waterwaarden. Deze avond is geschikt voor beginnelingen en ervaren aquariumhouders. Indien gewenst kunnen door gasten en leden vragen worden gesteld. 

Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle wil hun leden helpen naar eigen smaak en budget een zo mooi en gemakkelijk mogelijk aquarium te realiseren. De ledenbijeenkomst vindt plaats in zaal Hilde van woonzorgcentrum de Havezate aan de Gombertstraat 350. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Meer informatie via: https://natuurvrienden-zwolle.nl/.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Workshop 'Stralend jezelf zijn' op 27 januari in Zwolle Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43
Afbeelding
Nieuwjaarbijeenkomst gemeente Zwolle op dinsdag 2 januari Algemeen 1 dec., 11:35