Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jubilerend Natuur en Milieu Overijssel lanceert digitale campagne

Algemeen

ZWOLLE - Natuur en Milieu Overijssel bestaat 50 jaar Denk je mee: hoe ziet Overijssel Overmorgen eruit? Samen bouwen aan een groenere en duurzame toekomst voor Overijssel – dat is waar Natuur en Milieu Overijssel zich al 50 jaar met hart en ziel voor inzet. En dat doet deze natuurorganisatie vandaag al 50 jaar. Natuur en Milieu Overijssel richt graag haar blik op de toekomst en pakt projecten op, die leven onder de inwoners van de provincie. Met die visie in gedachten heeft de organisatie donderdag een digitale campagne gelanceerd: Overijssel Overmorgen.  


50 jaar Natuur en Milieu Overijssel. “De onderwerpen veranderden, maar de urgentie is nog steeds onverminderd hoog. Van autoloze zondagen naar deelmobiliteit. Van CFK-verbod naar CO2-reductie. Van Milieuhuis naar circulaire Kerst-Popup Store. Natuur en Milieu Overijssel maakt samen met de inwoners van Overijssel duurzaam leven voor iedereen mogelijk en draagt bij aan een rijke natuur en een circulaire economie”, aldus Natuur en Milieu Overijssel.

Andrea Kuiper, de nieuwe directeur van Natuur en Milieu Overijssel: “De afgelopen 50 jaar hebben we samen met inwoners en overheden gewerkt aan een mooie en groene provincie. De komende 50 jaar willen we dit ook doen. Wij richten ons op de toekomst.”

Dit jubileumjaar wil de organisatie het samen nóg groter aanpakken en is donderdag de campagne Overijssel Overmorgen gelanceerd. De natuurorganisatie nodigt iedereen uit om samen te dromen over de toekomst van Overijssel. “Ga naar www.overijsselovermorgen.nl en deel jouw wensen en ideeën voor een groenere toekomst. Wat vind jij belangrijk en waar zet jij je graag voor in?
Op de website vind je enkele thema’s ter inspiratie, zoals duurzame energie, hergebruik van grondstoffen en natuur in de buurt. Hoe ziet jouw Overijssel Overmorgen eruit? Het kost één à twee minuten tijd om in te vullen.”

In dit jubileumjaar wil Natuur en Milieu Overijssel aan de slag met wensen en ideeën die uit de campagne rollen. De wensen en ideeën van jou en van jouw buurtgenoten. Bijvoorbeeld door jouw mening mee te nemen naar bestuurders, of juist door samen de schop in de grond te steken. Ze hopen en verwachten veel reacties. Want hoe meer stemmen en ideeën ze verzamelen, des te beter ze samen de toekomst van Overijssel kunnen vormgeven.

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Workshop 'Stralend jezelf zijn' op 27 januari in Zwolle Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43
Afbeelding
Nieuwjaarbijeenkomst gemeente Zwolle op dinsdag 2 januari Algemeen 1 dec., 11:35