Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kefas vertaalservice in de Opstandingskerk

Algemeen

ZWOLLE - In Zwolle wonen veel verschillende nationaliteiten. Volgens de laatste cijfers wel 115! Zwolle kent ook veel kerken, maar het is niet altijd eenvoudig voor mensen met een andere nationaliteit om volwaardig mee te draaien in het kerkelijke leven. De taal alleen al is vaak een barrière. De Opstandingskerk aan de Esdoornstraat speelt daarop in met de Kefas vertaalservice.

De Opstandingskerk probeert een toegankelijke kerk te zijn voor mensen van een andere nationaliteit. Sinds kort werkt deze kerk met de Kefas vertaalservice. Een handige app vertaalt alles wat er in de dienst gezegd, gebeden en gezongen wordt in elke gewenste taal. 

Bezoekers kunnen de dienst in hun eigen taal meemaken via de app Telegram. Elke taal heeft zijn eigen groep gebruikers. Het is eventueel mogelijk om de dienst online mee te kijken en via de app op jouw telefoon de vertaling mee te lezen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek eens een dienst (iedere zondag om 10 uur) en meld je bij het vertaalteam of neem contact op met Pieter Messelink via 0628171690 of pietermesselink@gmail.com

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden