Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Oude tijden herleven met Roog en Ericke E in Hedon

Algemeen

ZWOLLE - De Houselegendes Roog en Erick E komen op vrijdag 17 november naar Hedon. Twintig jaar geleden besloten deze toonaangevende DJā€™s hun krachten te bundelen onder de naam Housequake.

In het kader van het twintig jarig jubileum besloten Roog en Erick E om op tour te gaan langs hun favoriete Nederlandse zalen. In november doen ze ook Hedon aan. 

Dutch Superstar Djā€™s Erick E & Roog startten hun carriĆØre in de jaren ā€™90. Waar Roog pionierde met multi-decks optredens en soul-driven tracks uitbracht als HARDSOUL. 

Erick E maakte op dat moment furore als resident van de legendarische ROXY-club in Amsterdam en bracht houseklassiekers uit op baanbrekende labels als WORK records. Met het HOUSEQUAKE-duo achter de knoppen ontstaat er eigenlijk altijd iets moois en unieks op het podium. 

De perfect mix van hoogwaardige elektronische dancemuziek gecombineerd met een dikke show eromheen. In- sync headbangend, droppen zij accapellaā€™s over ritmes, loops, fx en creĆ«ren zij spontane live mash-ups, waar zij elke dansvloer mee overweldigen. Altijd met een brede glimlach en in close-contact met het publiek. Erick E & Roog gaan op deze speciale avond een exclusieve ā€˜3-HOURSETā€™ verzorgen. De kick-off wordt gedaan door Jasper Clash.

De kaartverkoop is gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.  

Gerard Meijeringh