Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gepersonaliseerde shout-out video’s om Kind in Beeld te steunen

Algemeen

ZWOLLE - Dit jaar zet Tafelronde 201 Zwolle zich in om Sinterklaas magisch te maken voor kinderen en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen. De lokale Tafelronde heeft een opmerkelijk initiatief gelanceerd om gepersonaliseerde shout-out video’s van Sinterklaas aan te bieden. Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan Stichting Kind in Beeld.

Met de feestdagen in aantocht, biedt Tafelronde 201 Zwolle ouders, ooms, tantes, en grootouders de kans om een onvergetelijke Sinterklaaservaring te creëren voor de kleintjes. Voor slechts 15 euro kunnen families een persoonlijke shout-out video van Sinterklaas bestellen op www.shoutoutsinterklaas.nl. Deze video’s worden op maat gemaakt en bezorgen een glimlach op de gezichten van kinderen in heel Nederland.

Ondersteuning voor Stichting Kind in Beeld

Het mooiste aan dit initiatief is dat alle inkomsten uit de shout-out video’s volledig ten goede komen aan Stichting Kind in Beeld uit Zwolle. Dit betekent dat niet alleen de kleintjes kunnen genieten van de magie van Sinterklaas, maar ook dat er financiële steun wordt geboden aan een goed doel dat zich inzet voor Zwolse kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.

Hoe Bestellen

Ga naar www.shoutoutsinterklaas.nl.Bestel een gepersonaliseerde shout-out video van Sinterklaas voor slechts 15 euro. Steun daarmee Stichting Kind in Beeld en help kinderen in Nederland.

Tafelronde 201 Zwolle roept iedereen op om deel te nemen aan dit initiatief en Sinterklaas magisch te maken voor kinderen en gezinnen.

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.