Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sinterklaas in Stadshagen

Algemeen

STADSHAGEN - Ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. Op zaterdag 25 november wordt Sinterklaas verwelkomd in Stadshagen. De vrijwilligers van Wijkstichting Stadshagen Totaal hebben alles op alles gezet om de ontvangst in goede banen te leiden. Er worden weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd om de Sint en zijn pieten te verwelkomen in Stadshagen.

Sinterklaas komt dit jaar aan met de boot bij de het haventje bij de Twistvlietbrug. Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom bij het haventje. Nadat de Sint is aangemeerd, is er rond 11.15 uur optocht door de wijk over het Twistvlietpad. Onderweg brengt Sinterklaas ook een bezoekje aan de Stadshoeve. Dat zal rond 12:00 uur zijn.

Rond 13.15 wordt Sinterklaas verwacht in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint door wethouder Michiel van Willigen feestelijk wordt onthaald. De intocht wordt tot aan de Stadshoeve begeleid door de pietenband Van Limburg Stirum Korpsen.

Kijk voor eventuele routewijzigingen én volg de intocht op 25 november op social media:@sinterklaasintochtstadshagen en @wcstadshagen.

Een week later is het weer feest. Op 2 december zijn alle kinderen welkom tijdens de Pietenparty in het winkelcentrum van Stadshagen. Er zijn geen bloktijden en je hoeft niet te reserveren. Iedereen kan gewoon de discotent binnenlopen tussen 11.00 en 14.00 uur. Ook is er in die tent een gedeelte om te knutselen.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl.Facebook: facebook.com/wcstadshagenInstagram: @wcstadsghagen

Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14