Afbeelding
Foto: Brainpink

Stichting kind in beeld realiseert voor ieder kind in Zwolle een cadeau van Sint

Algemeen

ZWOLLE - In het Landstede sportcentrum heeft woensdag Hét Grote Sinterklaasfeest plaatsgevonden. Dit sinterklaasfeest is specifiek bedoeld voor kinderen van Zwolse minima-gezinnen, met als doel dat ieder kind in Zwolle met Sinterklaas een cadeautje krijgt. Voor ouders die dat financieel niet kunnen bekostigen biedt Hét Grote Sinterklaasfeest de oplossing. Het is net zoals alle voorgaande edities weer een grandioos gezellige sinterklaasmiddag geworden.

Dit jaar waren er sinterklaascadeaus voor meer dan 700 kinderen vanuit Stichting Kind in Beeld. Zo’n 300 kinderen, die met hun ouders op het sinterklaasfeest aanwezig waren, kregen daar hun cadeautje. De cadeautjes voor de andere 400 kinderen worden thuisbezorgd. Dit gebeurt door leden van Rotary Zwolle Noord, Ladies Circle Zwolle en atletiekvereniging AV PEC 1910.

Wethouder Michiel van Willigen heeft dit jaar de elfde editie van Hét Grote Sinterklaasfeest geopend en kondigde groots de Sinterklaasmusical aan, die ieder jaar onderdeel is van hét Grote Sinterklaasfeest. Dit jaar is de, altijd spannende, Sinterklaasmusical bedacht en uitgevoerd door studenten van Landstede Musicalperformer. Maar er was meer te zien en te doen voor de kinderen deze middag. Zo was het springen geblazen op de grote trampoline van Funzone, waren er schminkpieten, ballonenpieten en welkomstclowns. Ook konden de kinderen op de foto met Sinterklaas en met basketballers van Landstede Hammers.

Stichting Kind in Beeld kan vele gezinnen in Zwolle jaarlijks ondersteunen door de inzet van vrijwilligers en via sponsoring, fondsen en giften. Voor Hét Grote Sinterklaasfeest is specifiek een tientjes-actie opgezet. Met een bijdrage van slechts 10 euro (of meer) kan Kind in Beeld een sinterklaascadeau kopen voor één van deze 700 Zwolse kinderen. Wilt u een financiële bijdrage leveren? 

Deze is meer dan welkom! U kunt uw bijdrage storten op rekening: NL91 RABO 0305 2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. Meer informatie over de organisatie vindt u op www.stichtingkindinbeeld.nl

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.