Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kindermuziek op vijf Zwolse locaties

Algemeen

ZWOLLE - In april staat de zesde editie van de Kindermuziekweek op het programma. Nederland staat dan tien dagen lang in het teken van live muziek voor en door kinderen en overal zingen en spelen kinderen samen in Doe Maar Mee Bands. In Zwolle vindt de Kindermuziekweek van 5 tot en met 11 april plaats op vijf locaties. 

De Kindermuziekweek is een initiatief van veertien grote Nederlandse muziekorganisaties. Zij slaan jaarlijks de handen ineen om alle kinderen in Nederland ruim een week lang te laten genieten van het maken van Ć©n het luisteren naar livemuziek. Het thema van deze Kindermuziekweek is ā€˜Energieā€™, tevens de titel van het Kindermuziekweeklied. 

In Zwolle begint de Kindermuziekweek op maandag 8 april in SIO aan de Thorbeckelaan 2, in samenwerking met Young Notes en MEC-Muziek (18.30 uur). Dinsdag 9 april vindt de Kindermuziekweek plaats op twee locaties; Bij het Meandercollege aan de Dobbe 38 in de Aa-landen, in samenwerking met De Vuurvogel (17.00 tot 17.30 uur) en in het Cultuurhuis in Stadshagen, in samenwerking met MEC Muziek (17.30 uur). Woensdag 10 april vindt het evenement plaats in Assendorp bij basisschool het Atelier aan de Assendorperdijk 55, in samenwerking met De Bazuin (19.00 uur). De week in Zwolle wordt donderdag 11 april afgesloten aan de Grote Voort 10, in samenwerking met Stadkamer, Grandesco en MEC-muziek (18.30 tot 18.45 uur) 

Zing of speel mee. 

Scan de QR-code of kijk op www.muziektafelzwolle, daar vind je de link naar het Kindermuziekweeklied en de partijen en het aanmeldformulier. Oefen het lied of je partij en kom meedoen op Ć©Ć©n van deze locaties in Zwolle. Iedereen mag meedoen! Meld je wel even aan. Deelname is gratis. 

Website Kindermuziekweek: www.kindermuziekweek.nl 
Website MuziekTafel Zwolle: www.muziektafelzwolle.nl

Afbeelding

Gerard Meijeringh