Afbeelding
Foto: Aangeleverd

27 nieuwe woningen voor middenhuur in Stadshagen

Algemeen

STADSHAGEN - Met een paar handtekeningen werd het vandaag officieel. Nikkels Bouwbedrijf bouwt voor Woningstichting SWZ in Stadshagen, buurtschap Reede, 27 duurzame eengezinswoningen voor middenhuur. De buurt ligt aan de Milligerplas en kenmerkt zich door veel groen. De woningen zijn ontwikkeld door Nikkels Bouwbedrijf en ontworpen door Iā€™M architecten.

Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur-bestuurder bij SWZ: ā€œEr is in de huidige woningmarkt grote vraag naar woningen in de middenhuur. We zijn blij dat we voor deze groep nu extra woningen kunnen toevoegen in Zwolle.ā€ Emiel Nikkels, directeur bij Nikkels Bouwbedrijf voegt hieraan toe: ā€œHet zijn prachtig ontworpen en duurzame woningen. Mooi dat we deze kwalitatief hoogwaardige woningen voor onze partner SWZ kunnen ontwikkelen en realiseren.ā€

De woningen worden duurzaam gebouwd. Ze zijn goed geĆÆsoleerd, krijgen zonnepanelen op het dak en zijn gasloos. Er komt een warmtepomp en vloerverwarming. Goed voor het milieu Ć©n de portemonnee van de toekomstige huurders.

Eind 2024 start de bouw van de woningen. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2025. De woningen worden verhuurd via De Woningzoeker.

Kijk voor meer informatie op swz.nl/nieuwbouw-reede

Gerard Meijeringh

Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 47 minuten geleden
Afbeelding
Hier geen fietsen plaatsen, we spuiten hem blauw Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Fietsen voor het goede doe Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe groene Koggepark in de Spoorzone feestelijk geopend Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Frion Festival blijft een fantastisch spektakel met louter blije gezichten Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Echtpaar Karsseboom-Ang 60 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden