Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ramstein-coverband Feurengel op vrijdag 18 oktober in Hedon

Algemeen

ZWOLLE - De enige officiĆ«le Rammstein coverband Feuerengel komt op vrijdag 18 oktober terug naar Zwolle voor een optreden in Hedon. De band is volledig toegewijd in het minutieus nadoen van de Duitse metalband, inclusief de verschillende pyrotechnische effecten. De kaartverkoop voor het optreden van Feuerengel start op zaterdag 6 april om 10.00 uur via de website van Hedon: www.hedon-zwolle.nl

Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van de Rammstein tributeband Feuerengel een flinke stap verder: vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits van Ć©Ć©n van de meest spraakmakende bands allertijden: Rammstein. Al snel zorgde Feuerengel voor veel interesse bij de Duitse en later ook de Nederlandse pers met vele uitverkochte shows als gevolg. 

Feuerengel heeft zich met huid en haar, vlammenwerpers en vonkenregens toegewijd aan Rammstein. Hun eigen pyrotechnici zorgen voor effecten die trouw zijn aan Rammstein en showelementen worden minutieus nagebouwd. 

Gerard Meijeringh